U bent hier

Gopress is de online persdatabank en persmonitoringdienst van alle Belgische kranten- en magazineuitgevers toegankelijk op alle desktop- en mobiele toestellen. Gopress wordt ondersteund door Mediargus en Pressbanking in opdracht van de Belgische uitgevers Mediahuis, Editions de l'Avenir, IPM, Mediafin, De Persgroep Publishing, Rossel en Roularta Media Group.

Gopress is de referentie voor organisaties en bedrijven inzake professionele persopvolging en –beheer. Gopress is uniek omdat de gebruiker zelf de persdatabank doorzoekt en aanwendt voor de aanmaak en verspreiding van persoverzichten. Bovendien voorzien we in de nodige licenties via beheersvennootschappen License2Publish en Copiepresse, zodat u perscontent kan delen met derden.

Vandaag werken meer dan 20.000 journalisten, politici, woordvoerders en andere communicatie- en documentatieprofessionals met Gopress. Gopress is bovendien leverancier van alle Vlaamse bibliotheken en werkt samen met de academische wereld voor de ontsluiting van het waardevol persarchief.