U bent hier

Met Gopress screenen organisaties en bedrijven artikels en berichten van Nederlandstalige, Franstalige en internationale kranten, magazines, nieuwssites, persagentschappen, RSS-feeds en tweets. Zo weten professionals wanneer en hoe hun bedrijf of sector in de pers aan bod komt.

Naast het doorzoeken van artikels en berichten, blijven organisaties automatisch op de hoogte van nieuwe zoekresultaten. Met Gopress maken en verspreiden organisaties bovendien eigen persoverzichten, makkelijk bewerkbaar en aanvulbaar met eigen teksten en documenten.

Gopress biedt toegang tot een groot arsenaal nieuwsbronnen. Vandaag zijn er meer dan 33 miljoen artikels en nieuwsberichten in het archief en dagelijks worden daar gemiddeld zo'n 8.000 nieuwe aan toegevoegd. Met 20 nationale kranten, 16 internationale kranten, 82 magazines, 3 persagentschappen, 637 nieuwssites en RSS-feeds, 950 Twitter-feeds blijft u 'on top' van het nieuws. Bekijk hier de volledige lijst van onze content.

Vragen over onze dienstverlening? Contacteer ons.

Doorzoek het persarchief

Met Gopress Search zoekt u in onze dagelijks geüpdate databank naar artikels en berichten die beantwoorden aan uw zoekopdracht. Een slimme zoekmotor onthoudt uw voorkeuren, geeft suggesties en leidt u naar de voor u relevante artikels en berichten. Met Gopress Archives heeft u toegang tot ons volledig persarchief, dat tot tien jaar teruggaat.

Monitor nieuws over uw organisatie

Met Gopress Alerts blijft u automatisch op de hoogte van nieuwe artikels en berichten die beantwoorden aan uw zoekopdracht(en). U ontvangt ongelimiteerd meldingen over nieuwe zoekresultaten en u kiest daarbij de dagen en het tijdstip waarop u die meldingen ontvangt.

Deel eigen persoverzichten

Met Gopress Publisher maakt en deelt u persoverzichten via verschillende media aan de eigen doelgroepen. Zo bezorgt u uw stakeholders persdossiers op maat van uw organisatie of sector, inclusief de volledige artikels en berichten uit onze databank, al dan niet aangevuld met eigen informatie.

Diensten op maat

Gopress levert ook een hele reeks diensten op maat van uw bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn IT-toepassingen voor integratie van onze diensten in uw bedrijfsomgeving of de opmaak van persoverzichten door experten uit uw sector.